Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

ROOLIPELI

Kirjoita "Nimi"- kohtaan oma nimimerkkisi ja roolipelauksen alkuun hahmosi nimi.

sää ja vuodenaika

Eletään kesää, tarkemmin ottaen heinäkuuta. Lämpötila päivisin 20-25°C ja öisin 15-18°C

 1  2  3  4  >

Nimi

Kotisivut

Kommentit
Roskapostisuojaus: Paljonko on yhdeksän miinus yksi?
(Pakollinen, Vastaa numeroin)
Yksityinen  

Nimi: pixeli

02.07.2019 18:09
Rafael "Lucifer" Wester

Siinä takaperin kävellessäni en voinut olla huomaamatta toisen pientä virnettä mikä nousi tytön huulille nimeni tullessa ilmi. No, olihan se kieltämättä huvittava, mutta Rafaelia en niinkään tunnistanut enää nimekseni. Luciferiin puolestaan olin jo kiintynyt.

Taaskaan hiljaisuutta ei kestänyt kauan, sillä en kyennyt olemaan kauaa hiljaa jos olin ihmisten kanssa tekemisissä. Jaksoin kylläkin odottaa sen aikaa mitä Serena tarvitsi vastatakseen. Vastaus olikin mitä oli, muttei se silti hämmästyttänyt minua. Olihan tytöllä ollut sätkä ja itsekkin vetelin vaikka ja mitä. Siispä naurahdin mukana. Serenan sitten kysyessä minun puuhailuistani en edes miettinyt kovin tarkkaan vastaustani.
"Mun päiviin kuuluu myös todellisuudesta pakenemista ruoan hankinnan ja ympäriinsä kuljeskelun lisäks" totesin virneen kera.
"Pääsääntöisesti nukun öisin ku zombieitaki on helpompi vältellä sillo. Ja no mul on kyllä parempia ihmiskontakteja ku sulla. Oot saattanukki huomata mun sosiaalisuuden, oon liianki sosiaalinen välillä. Oikeastaan yritän usein myös etsiä seuraa, kun on niin tylsää" naurahdin ja katselin toista. Samalla toinen käteni etsiytyi pastillien luo ja laitoin yhden yskänlääkkeen suuhuni.
"Mitä sö käytät päästäkses todellisuutta karkuun?" Kysyin, vaikken tiennyt kuinka halukas Serena oli vastaamaan sellaisiin kysymyksiin. Itselleni se ei ollut mitenkään erityisen arka aihe. NWO:n jäsenenä olin tottunut kaikkiin aineisiin ja muihin.

Nimi: Nestor

26.06.2019 11:05
SERENA ERICA WARE

Serena jatkoi tasaista, rauhallista askellusta kohti keskustaa. Naisen katse seurasi polkua - hän ei halunnut nolata itseään kompastumalla juurakkoon tai kiviin joita polulla oli. Nuorempi mies avasi taas suunsa esitellen itsensä. Serenan kasvoille nousi pieni virne. Lucifer, mistäköhän tuo lähes viattomalta näyttävä poika oli saanut nimensä. Ware nosti katseensa taas poikaan, joka oli siirtynyt Serenan eteen. Samalla hän huomasi vanhemman miehen kadonneen kaksikon seurasta. Se ei varsinaisesti Warea haitannut, sillä hän mies oli koko lyhyen tapaamisen ajan vaikuttanutkin siltä, että hän olisi mielummin yksin.

Serena seurasi katseellaan poikaa, joka jo tässä vaiheessa oli saanut itselleen nimen, kun tämä avasi suunsa esittäen taas uuden kysymyksen. Mitähän Serena teki päivisin? Nainen pohti hetken vastaustaan, mutta päätti olla rehellinen - hän tuskin tulisi pojan kanssa viettämään niin paljoa aikaa, että tämän mielipide vaikuttaisi Serenan elämään.
- Pääosin vedän pääni sekaisin ja pakenen todellisuutta, Ware sanoi naurahtaen niin, että lauseen olisi voinut tulkita myös vitsiksi, mitä se ei kuitenkaan ollut.
- Yleensä liikun ulkona siihen aikaan, että paras ihmiskontakti jonka olen saanut ovat olleet askeleiden äänet kauempana metsässä, Serena sanoi ja virnisti. Todellisuudessa syvällä sisällään nainen nautti siitä, että hän pääsi ihmiskontaktiin, vaikkei hän sitä tältä päivältä ollutkaan odottanut.
- Noh, Lucifer, mitä sä yleensä puuhailet? Kysyi Serena edellään kävelevältä pojalta.

Nimi: pixeli

14.06.2019 15:05
Rafael "Lucifer" Wester

Kävelimme eteenpäin suhteellisen rauhallista tahtia. Hiljaisuus olisi jatkunut varmaan pidempään ellen olisi keskeyttänyt sitä nimi kysymykselläni. Tyttö vastasi siihen nimekseen Serena ja käänsi katseensakkin minun puoleeni. Hymyilin kevyesti tytölle ennekuin tämä käänsi päänsä eteenpäin.
"Mä oon Lucifer"
esittäydyi sitten itsekkin ja askelsin hivenen Serenan edelle asettuakseni kävelemään takaperin. Siinä vaiheessa huomasin kiväärihepun kadonneen. Mies oli ilmeisesti odottanut hetkeä jolloin me emme olleet kiinnittäneet häneen huomiota ja häipynyt tiehensä. No, olipahan minulla Serena seuranani, joten eipä toisen poistumisesta pahemmin haittaa ollut. Metsästyksen seurailu olisi tosin ollut hauskaa. Keskitin kuitenkin ajatukseni tyttöön.
"No Serena, mitä sä yleensä teet päivisin? Tai öisin tai millo ikin ootkas hereillä? Ja ootsä tavannu paljonki ihmisiä täällä?"
Kysyin toiselta ja siirsin siniset silmäni toiseen.

Nimi: Nestor

21.02.2019 09:39
SERENA ERICA WARE

Serena käveli kohti keskustaa varmoin, mutta rauhallisin askelin kaksi uutta tuttavuutta perässään. Pienesti nainen jopa nautti siitä, että hän oli löytänyt itselleen seuraa, vaikkei hän sitä itselleen myöntänytkään eikä varsinkaan koskaan sitä olisi ääneen sanonut. Oksia hajosi Waren kenkien alla sillointällöin, mutta oksista huolimatta pehmeä sammal antoi joustoa naisen askeliin. Hänen päässään pyöri humalantäyteiset edeltävät päivät - pieni krapula kolkutteli takaraivossa mutta Serena ei antanut sen häiritä liikaa. Serenan löytämä seura saattoi olla myös naisen pelastus; jos hän ei olisi törmännyt näihin miehiin, olisi hän luultavasti päivän päätteeksi jatkanut juopottelua kerrostalohuoneistossaan. Naisen ajatus katkesi kun nuorempi mies heitti ilmoille kysymyksen.
- Mä olen Serena, Ware totesi naamallaan edelleen ilmeetön katse, vaikka hänen äänestään saattoi havaita ystävällisyyden merkkejä.

Serena kääntyi katsomaan nuorempaan mieheen, joka selkeästi oli paljon seurallisemmalla tuulella kuin seuralaisensa. Ware olisi voinut vannoa nähneensä kyseisen miehen jossain, mutta muistikuvat olivat niin hämärät - mahdollisesti viinanhuuruiset -, ettei hän jäänyt miettimään asiaa sen enempää vaan käänsi katseensa takaisin eteenpäin.

Nimi: pixeli

20.02.2019 15:56
Rafael "Lucifer" Wester

Tyttö sanoi menevänsä keskustaan ja liikahti sinne suuntaan ilmeisesti odottaen tulisimmeko perässä. Ehkei toinen ollutkaan niin sulkeutunut ja oikeasti kaipasi juttuseuraa. Vilkaisin miestä, joka taasen näytti siltä että voisi ampua minut ja tytön kohta, ellemme itse osaisi jättää häntä rauhaan. Sitä korosti vielä tuhahdukset ja silmien pyöräytys, joista huolimatta kivääriheppu lähti kuitenkin keskustan suuntaan. Itsekkin lähdin kävelemään kaksikon perään ja hetken aikaa osasin olla hiljaa, mutta sitten avasin suuni.
"Mitkäs teiän nimet on?" Kysyin ja uppouduin hetkeksi ajatuksiini. Aina välillä unohdin etten ollut välttämättä se ihminen kenen kanssa kaikki haluaisivat olla jos vain tietäisivät kuka oikeasti olin. Eniten pelkäsin että joku NWO:sta sattuisi tulemaan vastaan ja tunnistaisi minut. Toisaalta se joku saattaisi olla niin sekaisin ettei hänestö välttämättä olisi vaaraa, varma en kuitenkaan voinut olla, joten jossain vaiheessa saattaisin joutua pelkäämään henkeni puolesta. Pyyhkäisin kuitenkin ajatukset mielestäni ja loihdin kasvoilleni uteliaan katseeni hymyn kera ja suuntasin ne tyttöön ja metsästäjään.

Nimi: Tiuhti

20.02.2019 09:46
Quinn Sherman

Quinnin seuraan soluttautunut poika ilmoitti jatkavansa hänen matkassaan, kuitenkaan häiritsemättä hänen puuhiaan. Mies tuhahti itsekseen – samapa se hänelle, kunhan toinen pysyttelisi pois hänen tieltään.

Seuraavaksi tyttö sanoi aikeikseen jatkaa keskustaa kohti, mikä hiukan ärsytti Quinniä. Sinnehän hänkin oli menossa, mutta ajatus kummankin seurasta ei houkutellut juuri yhtään. Eikä hänellä ollut enää aikaa viivytelläkään, vaan johonkin suuntaan oli pakostakin lähdettävä.
Tyttö oli ottanut muutaman askelen keskustan suuntaan ja vaikutti ikään kuin odottavan heidänkin seuraavan. Quinn pyöritti silmiään ja huokaisi itsekseen. Varmasti hän katuisi sitä myöhemmin, mutta lähti kuitenkin samaan suuntaan.

Nimi: Nestor

09.01.2019 14:41
SERENA ERICA WARE

Nainen naurahti hiljaa miesten - tai miehen ja pojan - käytökselle. Kyseessä oli ihmeellinen kaksikko; toinen ei selkeästikään halunnut viettää aikaansa muiden ihmisten läheisyydessä ja toinen taas oli sosiaalisin ihminen, jonka Serena oli tavannut vuosiin. Hän katseli hetken miehiä ja pyyhkäisi tuulen puhaltamat hiussuortuvat pois silmiensä edestä korvansa taakse.
- Mä oon matkalla keskustaan, Serena totesi miehille olettaen, että nämä olivat matkalla eri suuntaan - ainakin metsästyskeskustelusta päätellen. Nainen otti muutaman askeleen hitaasti kohti keskustaa odottaen, lähtisivätkö miehet kaikesta huolimatta kulkemaan samaan suuntaan.

Nimi: pixeli

28.12.2018 22:37
Rafael "Lucifer" Wester

Joudun ikävä kyllä myös toteamaan ettei tämä päivä ollut minunkaan onnenpäiväni. En silti aikonut luovuttaa taapamieni ihmisten suhteen, sillä hehän saattoivat olla ainoita, jotka näkisin tänään. Tietenkin oman porukkani lisäksi. Kaipasin kuitenkin vaihtelua, rakastin uusia ihmisiä.
"Hmm, muakaan ei kyl onnetar helli. Täl hetkel kun ite kaipaisin sosialisutta satunkin törmäämää juuri niihin jotka ei oo juttutuulella." Totesin virnistäen. Parempaa en kuitenkaan tulisi löytämään joten saisin tyytyä näihin. Siitä seurasikin jonkinlainen hiljaisuus, jonka aikana ehdin miettiä vaikka ja mitä. Tämä uusi tyttö vaikutti varsin mielenkiintoiselta, vaikka enemmän huomiotani vei hänen sätkänsä. Hillitsin itseni, vaikka olinkin sekoamisen partaalla. Onneksi hiljaisuus loppui miehen lausahdukseen siitä että hän aikoisi jatkaa matkaansa ja punnitsin hetken kumman valitsisin. Tämän metsästysmiehen vai sätkätytön. Päädyin siihen ensimmäiseen ja syyn siihen aioin sanoa ääneen.
"Metsästys on mielekiintosta ja haluun nähä miten sä teet sen. Lupaan etten häiritse sua" totesin kuin pikkulapsi, joka tavallaan olinkin. Olin vain satuttunut näkemään elämän vähän karumman, mutta silti niin kiehtovan ja minulle äärimmäisen rakkaan puolen. Sitäpaitsi ei haittaisi vaikkei kivääriheppu puhuisi, kunhan vain saisin olla jonkun kanssa. Vilkaisin sätkätyttöä, tulisiko tämä vaikka ei ollutkaan omien sanojensa mukaan sosiaalisella tuulella.

Nimi: Tiuhti

27.12.2018 21:13
Quinn Sherman

Poika puhui myös ja mainitsi jotain zombeista, mihin uusi tyttö kommentoi että olisi kyllä mieluummin törmännyt niihin kuin meihin. Quinn ei sanonut mitään, hymähti vain itsekseen ja ajatteli, että hän taas olisi mieluummin törmännyt vaikka kaksimetriseen karhuun kuin yhteenkään ihmiseen - tai zombiin.
Sitten miehen katse ajautui naisen kädessä savuavaan tupakkaan. Jos siinä aiottiin jäädä juoruamaan pidemmäksikin aikaa, savukkeesta olisi suuri apu hermojen rentouttamisessa. Quinn ei aikonut kuitenkaan kysyä oliko toisella ylimääräisiä, sillä hän tiesi kyllä tupakoivien ihmisten suhtautumisen savukeasioihin. Jokunen aika sitten esikaupunkiin mentyään Quinn oli lähestulkoon väkisin repinyt puolityhjän tupakka-askin jonkun käsistä. Mutta kai se vain johtui vierotusoireista, jotka saivat toisiakin tekemään äkkinäisiä tekoja.

Kun kesäisen aamun lämmin tuuli pyyhkäisi kevyesti miehen kasvoilla, palasi ajantaju ja kaikki hukattu aika hänen mieleensä. Quinn katsoi kumpaakin, saamatta juurikaan selville mitä näiden päässä liikkui. Ja mitä tahansa liikkuikin, jättäisi hän ne huomiotta ja jatkaisi matkaansa.
Quinn kohensi reppunsa asentoa selässään ja kohotti hiukan kulmiaan.
”Teistä en tiedä, mutta mä jatkan nyt matkaani”, hän totesi toisille ja nosti katsettaan taivaalle. Ilma se kun vaan kirkastui.

Nimi: Nestor

21.12.2018 17:09
SERENA ERICA WARE

Naisen katse oli suunnattuna kahteen mieheen, joihin hän oli sattumalta törmännyt matkallaan kohti esikaupunkialuetta. Useamman päivän ryyppäämisen ja erakoitumisen jälkeen tämä ei todellakaan ollut sitä mitä Serena toivoi löytävänsä, muttei hän enää voinut karkuunkaan juosta.

Toinen hänen edessään seisovasta miehestä oli partasuinen ja lihaksikas, varmaankin puolet vanhempi kuin tämän vieressä seisova lyhyehkö miehenalku. Serena ei ollut koskaan tavannut näitä miehiä aiemmin - ihme kyllä, sillä olihan hän viettänyt elämänsä tässä samaisessa kaupungissa. Nainen hätkähti ajatuksistaan kun vanhempi mies avasi suunsa. Serena hymähti hiljaa miehen kommentille - ainakin he olivat samaa mieltä jostain. Seuraavaksi naisen huomio kääntyi nuorempaan poikaan, joka myös uskaltautui avaamaan suunsa.
- Totta puhuen olisin mielummin löytänyt matkaltani zombieita, en oo kovinkaan sosiaalisella tuulella, Serena vastasi nuoremman pojan kommenttiin zombieista ja virnisti.

©2019 Roolipeli Infected - suntuubi.com