Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

YLEISTÄ | HISTORIA | NYKYHETKI ​
KAUPUNKI | PELAAMINEN | LIITY

kaupunki

Roolipeli sijoittuu fiktiiviseen Altan kaupunkiin Yhdysvalloissa. Kaupungin väkiluku oli ennen myrkytystä noin 30 000, mutta nykyään siellä asuu enään noin kolmesataa henkeä. Alta on yksi niistä kaupungeista, johon NWO toteutti iskunsa ja näin ollen se oli myös ensimmäisiä kaupunkeja, joka luhistui.

Ennen hyökkäyksiä Altan kaupungissa toimi suuri tulitikkutehdas, joka työllisti suurimman osan kaupungin asukkaista. Kaupungissa toimi kaksi suurempaa kauppaa sekä useampia pieniä kioskeja, joissa myytiin virvokkeita ja tupakkaa. Kaupungista pääsi junalla lähes jokapaikkaan sekä suuri moottoritie kulki kaupungin läpi.

eloonjääneet

NWO:n porukka

Kuten mainittu, Altassa asustaa noin kahdestakymmenestä hengestä koostuva NWO:n porukka. Tämä jengi majailee vanhassa tulitikkutehtaassa. Tällä porukalla on paljon varusteita ja selviytymistarvikkeita ja heitä pelätään. 

NWO:n porukalla on myös mm. alkoholia, tupakkaa ja muutamia huumeita tukikohdassaan ja sen takia ei ole uusi näky Altassa tavata sekopäissään kulkevaa NWO:n jäsentä. Ulkopuolisten kannattaa vältellä tätä porukkaa parhaansa mukaan.

Esikaupunkialueelle leiriintyneet

Esikaupunkialueella asuu pieni joukko ihmisiä. He omistavat kaksi omakotitaloa ja kohtalaisen määrän tarvikkeita. Tämän porukan tavoitteena on vain pysyä elossa. Joukkoon kuuluu muutamia lapsia.

Muut

Hahmosi ei tarvitse kuulua NWO:hon tai esikaupunkialueen porukkaan. Hahmosi voi liikkua joko yksin tai itse kokoamassasi ryhmässä. Nämä hahmot voivat kierrellä ympäri kaupunkia, asua esimerkiksi esikaupunkialueella tai mitä vain.

pelialueet

Alla listattuna muutamia vapaassa käytössä olevia pelialueita. Lista jatkuu sitä mukaan kun peli etenee ja useasti käytössä olevia alueita tulee lisää.

Pelissä saa tietenkin liikkua muillakin alueilla. Jos haluat lisätä listalle jonkin uuden alueen, laita siitä yksityisviesti vieraskirjaan.

Vanha tulitikkutehdas

NWO:n porukka on vallannut itselleen vanhan tulitikkutehtaan. Sieltä löytyy paljon tarvikkeita selviytymistä varten kuten vaatteita, ruokaa, puhdasta vettä ja aseita. Alue on kuitenkin tarkoin vartioitu ja sinne yrittävät ulkopuoliset usein tapetaan. Tulitikkutehtaan ympärillä liikkuu paljon zombieita.


Esikaupunki

Esikaupunkialueella on noin parikymmentä omakotitaloa, kaksi kerrostaloa sekä pieni kauppa. Esikaupunkialueella liikkuu suhteellisen paljon zombieita. Jotkut käyttävät esikaupunkialueen asuntoja turvapaikkoina. Asunnoista saattaa löytyä vielä käyttökelpoisia esineitä.

Lampi

Lampi on paikka, jossa vain harvoin tapaa zombieita. Lammelle mennään usein rauhoittumaan tai tapaamaan muita ihmisiä. NWO:n porukka tapaa lammella kerran viikossa ja silloin sieltä kannattaa pysyä poissa.

©©©©©©©©©©

©2019 Roolipeli Infected - suntuubi.com