Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

YLEISTÄ | HISTORIA | NYKYHETKI ​
KAUPUNKI | PELAAMINEN | LIITY

tauti ja sen synty

Vuonna 2020 kaksi tiedemiestä, Matt Sullivan sekä Don Johnson, kehittivät myrkyn, joka ihmisen elimistöön päästessä alkaa pikkuhiljaa tuhoamaan ihmisen kehoa sekä aivoja, kuitenkaan tappamatta. Myrkyn vaikutus alkaa näkymään jokaisessa samalla tavalla: muisti heikentyy ja kehon hallinta huononee. Myrkytyksen edetessä iho alkaa mätänemään. 

Kun myrkky on ollut kehossa kaksi päivää, on myrkytyksen saanut henkilö jo pelkkä kuori itsestään. Hänellä ei ole muistoja ja käveleminen puhumattakaan juoksemisesta on todella vaivalloista. Myrkytyksen saanut alkaa käyttäytymään väkivaltaisesti ja pikkuhiljaa alkaa hyökkäilemään muita kohti. Tällöin myrkytyksen saaneeseen ei ole enää mahdollista saada kontaktia. 

Kolmantena päivänä myrkytyksestä alkaa ihminen tappamaan. Tässä vaiheessa ihmisestä on muuttunut jo täysin sieluton zombie, jonka ainut tavoite on saada ruokaa. Ja mitä muutakaan tällainen hirviö söisi kuin ihmisiä. Zombie hyökkää uhrien päälle voimalla pyrkien ensin kaatamaan uhrin ja sen jälkeen puraisemaan tätä kaulasta. 

epidemian leviäminen

Matt Sullivanin ja Don Johnsonin kehittämä myrkky löydettiin laboratoriosta ja miehet pidätettiin. Myrkky piilotettiin eikä siitä puhuttu medialle. Koko tapaus unohdettiin kunnes vuonna 2025 terroristijärjestö NWO sai tietoonsa myrkyn kaavan. 

Lauantai 14.9.2030 on päivä, jota yksikään ihminen ei tule koskaan unohtamaan. Tällöin tapahtui ihmiskunnan suurin ja vakavin terroristiteko, jossa NWO:n jäsenet levittivät suuren määrän myrkkyä tuhansiin sairaaloihin ympäri maailmaa.

Seuraavan viikon aikana kuoli 20% ihmiskunnasta ja 40% sairastui myrkyn takia. Maailma oli kaaoksessa eikä kukaan voinut pysäyttää sitä.

©2019 Roolipeli Infected - suntuubi.com