Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

YLEISTÄ | HISTORIA | NYKYHETKI ​
KAUPUNKI | PELAAMINEN | LIITY

nykyhetki

Myrkyn leviämisen jälkeen maapallon väkiluku lähti hurjaan laskuun. Nyt eletään vuotta 2040 ja maapallon väkiluku on tipahtanut 8 miljardista miljoonaan. Suurin osa ihmisistä elää kaupungeissa mutta muutama rohkea on myös lähtenyt kiertämään maita paremman elämän toivossa.

NWO yritti useamman vuoden päästä hallitsemaan jäljelle jäänyttä väestöä, mutta turhaan. Nykyään terroristijärjestön jäsenet ovat jakautuneet muutamaan kaupunkiin, joista he ovat vallanneet itselleen päämajoja ja pyrkivät saamaan edes pientä valtaa kaupunkien yllä.

Roolipeli sijoittuu Altan kaupunkiin Yhdysvaltoihin. Kaupungista voit lukeaa lisää täältä

taudin leviäminen

Vaikka alunalkaen myrkkyä levitettiin ihmisiin lääkeruiskuilla, nykyään infektio tarttuu täysin eri teitse.

Myrkytyksen voi saada, jos tautisen (eli toisinsanoen zombien) eritettä pääsee ihmisen elimistöön. Tämä tarkoittaa siis sitä, että tauti tarttuu esimerkiksi zombien pureman tai raapaisun kautta. Tämän takia suurin osa eloonjääneistä pysyttelee mahdollisimman kaukana zombieista, mutta uhkarohkeat saattavat myös pyrkiä tappamaan niitä.

selviytyminen

Selviytymiskeinoja tässä vaaralliseksi muuttuneessa maailmassa on muutamia, hyviä ja huonoja. Jotkut ovat kokeneet parhaaksi keinoksi joukossa pysyttelyn, toiset taas kiertävät kaupungit kaukaa. 

Sähköä ei ole ollut käytettävissä vuosiin, joten selviytymistaidot joutuvat vielä enemmän koetukselle. Joissakin autoissa saattaa olla vielä jäljellä polttoainetta, mutta suurin osa polttoaineesta ja toimivista autoista on NWO:n tai muiden jengien hallussa.

Suurin osa kaupoista ja asunnoista on jo ryöstetty, mutta hyvällä tuurilla jostain saattaa vielä löytyä tarvikkeita. Paras tapa etsiä ruokaa on kuitenkin luonnossa; metsästämällä ja suodattamalla luonnonvesiä. 

©2019 Roolipeli Infected - suntuubi.com